Pelaić je pisao...
Goran Pelaić

"... Zvonko Stipičić kao autor teksta, i Matko Jelavić, kao skladatelj i izvođač, uhodan su estradni tim, ovjenčan i festivalskim uspjesima.

Moja ljubavi nova je kazeta Matka Jelavića koja još jednom dokazuje da je popularni Splićanin dosljedan izrazu koji ga je prije nekoliko godina izbacio u pjevačku orbitu.

Pusti da plačem sam, Sviraj gitaro, Prijatelju stari, Srića je lutrija, Argentino, i Adio svitu s "A" stranice, pjesme su finog i prepoznatljivog dalmatinskog timbra namijenjene intimnijim trenucima, dok je "B" stranica sa skladbama Moja ljubavi, Moram, Oj, divojko, Šalturice mala, Ako me poželiš ti i Pa nek' živi lijepa naša - namjerno ili slučajno - namijenjena širim slušateljskim masama.

Sve u svemu, za očekivati je novi diskografski boom Jelavića koji je autor svih skladbi osim Šalturice mala (Zdenko Runjić-Jakša Fiamengo).

S više skladateljskih i pjevačkih pretenzija stvorene su skladbe Pusti da plačem sam i Sviraj gitaro, što dakako možda više svjedoči o ukusu potpisanog, ali je gotovo sigurno da je diskografsko ostvarenje Moja ljubavi još jedan dobro sročeni materijal za programske plahtice radio postaja i brojne štovatelje Jelavića.

Aranžmane su napisali Remi Kazinoti, Željko Šparmajer i Stipica Kalogjera..."